top of page

Mladší žačky obsadily 3. místo na DOLP CUP

DOLP CUP Kuřim 12.2.2023

Družstvo mladších žaček se zúčastnilo turnaje v Kuřimi. Soupeři nám byly týmy z Bohunic, Havlíčkova Brodu, Olomouce a domácí Kuřimi.

Do sestavy nám opět zasáhla marodka. Takže jsme dojeli jen v 9 hráčkách, tudíž na střídání zbyly dvě děvčata.

Hned na úvod jsme se utkali s pro nás neznámým týmem z Havlíčkova Brodu. Po opatrném poločase (4:2) jsme se rozjeli a utkání skončilo našim vítězstvím s výsledkem 13:9.

Dalším naším soupeřem bylo družstvo ZORA Olomouc. Tento zápas se nám moc nepovedl a po poločase (4:6) jsme prohráli 5:12.

V dalším zápase jsme se potkali s děvčaty z Bohunic. Naše holky zabraly a po prohraném poločase (3:5) jsme vyhráli těsným výsledkem 10:9.

Posledním soupeřem nám bylo družstvo domácí Kuřimi. Po nepříliš podařeném prvním poločase (3:7) holky opět zabraly a podařilo se jim dotáhnout skóre až na jednobrankový rozdíl. Pak jsme opět ztratili pozornost a utkání skončilo naší prohrou 7:11.


A teď celkové hodnocení turnaje.

,,Ačkoliv Bohunice i Kuřim nastoupili s mladšími a sem tam i novými hráčkami, určitě to na atraktivitě utkání nebylo vidět. Za mě to byl náš asi nejpovedenější turnaj, holky se rozehrály a přes naší obranu rozhodně nebylo jednoduché proniknout. I v útoku se nám dařilo a góly vstřelily i hráčky, které běžně tolik neskórují. Celkově se herní projev výrazně zlepšuje, a pokud to vydrží a budeme se dále zlepšovat, budeme ostatním brzy zdatným soupeřem.
Děkujeme Kuřimi za pozvání na turnaj a všem rodičům za podporu z hlediště."

Trenér Jiří Dolina




79 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page