top of page

Odvážný výkon na Kampos Cupu 2024 v Kuřimi

Kuřim, 21. ledna 2024 - Naše družstvo starších žaček Sokol Měnín se dnes zúčastnilo přípravného turnaje Kampos Cup 2024 v Kuřimi. Turnaj přinesl řadu napínavých zápasů s týmy z Kuřimi, Milevska, Zubří, AŠ Trenčín a Hranicemi.


SK Kuřim - Sokol Měnín 12:8

Branky: Aujezdská V. 3, Garguláková M., Palečková N., Holíková N., Pavelková D., Marita Sýkorová po 1 brance

Tresty: Sýkorová M. 2', Odrážková Eliška 2'


Turnaj jsme zahájili zápasem proti domácímu týmu SK Kuřim. Přes opatrný začátek a několik technických chyb, které vedly ke gólům soupeře a lehké střelecké mizérii, jsme prohráli úvodní zápas s výsledkem 8:12.


HC Milevsko - Sokol Měnín 16:12

Branky: Pavelková D. 5, Horká A. 2, Garguláková M., Palečková N., Filková Š., Aujezdská V., Sýkorová M. po jedné brance

Tresty: Aujezdská V, Sýkorová M., Horká A. po 2'


Následoval zápas s neznámým týmem HC Milevsko. Přestože Milevsko předvedlo výbornou hru, naše družstvo se postavilo s pevnou obranou. Bohužel, několik sporných vyloučení nám znemožnilo udržet se ve hře a prohráli jsme 12:16.


Zubří - Sokol Měnín 11:9

Branky: Sýkorová M. 6, Pavelková D., Aujezdská V., Garguláková M. po 1 brance

Tresty: Aujezdská 4', Horká A. 4'


Po obědě jsme nastoupili proti týmu Zubří. I když jsme 10 minut před koncem vedli o dva góly, série vyloučení a střelecká mizérie nás stála vítězství a zápas skončil prohrou 9:11.


Hranice - Sokol Měnín 8:15

Branky: Horká A. 4, Pavelková D. 4, Garguláková M., 3, Palečková 2, Filková, Aujezdská, Sýkorová M. po 1 brance

Tresty: Palečková 2'


Ve čtvrtém zápase jsme čelili týmu Hranic. Naše družstvo předvedlo skvělý výkon a zaslouženě zvítězilo s přesvědčivým skóre 15:8.


Trenčín - Sokol Měnín 19:11

Branky: Palečková N. 5, Horká A. 3, Sýkorová M., Pavelková D., Garguláková M. po jedné brance

Tresty: Aujezdská V. 2', Holíková N. 2'


V posledním zápase proti AŠ Trenčín se nám navzdory velké snaze nepodařilo udržet zápas v naší režii a prohráli jsme 11:19.


I přes tyto výsledky můžeme být na výkon našeho týmu hrdí. Jako jediný tým jsme odehráli vyrovnané zápasy se všemi soupeři. Viditelně se snižuje počet technických a individuálních chyb. Zlepšuje se spolupráce v útoku, střelecká úspěšnost i obranná činnost. Střelecky se začínájí prosazovat všechny hráčky. Je potřeba však pracovat na mentální vyzrálosti a taktické hře v rozhodujících momentech.

Naše hráčky se neustále zlepšují a posouvají své herní dovednosti na vyšší úroveň. Věříme, že náš tým nabírá na kvalitě a bude v budoucnu silným soupeřem jak v žákovských kategoriích tak ve výkonnostních dorosteneckých kategoriích.




125 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page