top of page

Turnaj Havlíčkův Brod 19.2. 2023

Aktualizováno: 26. 2. 2023

Družstvo mladších žaček se nám v neděli zúčastnilo turnaje v Havlíčkově Brodě. Soupeři nám byly týmy z Ivančic, Havlíčkova Brodu, Jindřichova Hradce a Kuřimi.


Hned na úvod jsme se utkali s týmem z Havlíčkova Brodu. Po opatrném poločase (3:2) jsme se rozjeli a utkání skončilo našim vítězstvím - výsledkem 8:4.

Dalším naším soupeřem bylo družstvo Jindřichova Hradce. Tento zápas se nám moc nepovedl, soupeřky byly opravdu běhavé a spoustu branek jsme dostali z rychlého útoku, takže nakonec jsme prohráli 7:14.

V dalším zápase jsme se potkali s holkama z Ivančic. Tento tým je na prvním místě tabulky Jm. ligy mladších žaček a my netušili, s jakou sestavou dorazili, takže jsme do zápasu šli s velkým respektem. Naše obavy nakonec byly zbytečné, holky předvedly hezkou házenou a soupeři nedarovali nic zadarmo. I přesto, že to byl náš asi nejpovedenější zápas turnaje, jsme po poločase 4:8 prohráli 11:17.

Posledním soupeřem nám bylo družstvo Kuřimi. V tomto utkání nám chybělo více štěstí, spousta zbytečně ztracených míčů, spousta nepřesných střel. V podstatě celý zápas jsme se dotahovali na soupeře a měli mnoho šancí otočit skóre na naši stranu. To se nám nakonec nepovedlo a prohráli jsme rozdílem jedné branky 11:12.


Celkově se nám turnaj v Havl. Brodě nepovedl tak, jako turnaj v Kuřimi. Chyběly nám dvě důležité hráčky: Terka Richterová a Denča Pavelková; a bylo to znát. Na druhou stranu množství neproměněných šancí nám způsobuje větší starosti a musíme do budoucna zapracovat na nápravě.


Děkujeme Havlíčkovu Brodu za pozvání na turnaj a všem rodičům za podporu z hlediště.

Jiří Dolina



111 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page