top of page

Turnaj Kuřim 2.4. 2023

Aktualizováno: 6. 4. 2023

Družstvo mladších žaček se zúčastnilo dalšího soutěžního turnaje Jm. ligy, tentokrát jsme zavítali do Kuřimi.

Soupeři nám byly týmy z Bohunic, Velké nad Veličkou a Kuřimi.


Hned na úvod jsme se utkali s domácím týmem z Kuřimi. Do zápasu jsme šli plní energie, s myšlenkami na nějaký slušný výsledek a poločasové skóre (5:7) nám dával nějakou šanci. V druhém poločase jsme na dobrý úvod nenavázali a prohráli jsme 11:19. Hodně vysunutá obrana Kuřimi nám dělá stále velké problémy a kuřimské holky se doma nenechaly rozhodit. Největším důvodem pro radost tak byl první ligový gól naší nejmladší hráčky Vandy Kilianové.


Dalším naším soupeřem bylo družstvo Bohunic. Poločas s osobní obranou se nám tentokrát nepovedl a skončil (3:7) v náš neprospěch. V druhé půlce holky dokázaly soupeřky znatelně potrápit vynikající obranou a postupně jsme dotahovali. Dvě vteřiny před koncem vstřelila Vanesa Aujezdská vyrovnávací gól a zápas tak skončil výsledkem 12:12. Holky si tenhle zápas opravdu užily a radost z výsledku daly i pořádně najevo.


V dalším zápase jsme se potkali s děvčaty z Velké nad Veličkou. Tento tým dnes podlehl jen družstvu Bohunic, takže jsme tajně doufali v další hezký výsledek. Už v první části hry však bylo vidět, že tentokrát to nedopadne. Zbytečné ztráty míče a množství trefených tyček způsobily náš dnešní nejhorší poločasový výsledek 4:9. Ani v druhé půli jsme nedokázali zabrat a nakonec jsme prohráli 8:16. Tento zápas byl zase prohraný spíše v hlavách hráček a s tím se nám zatím nedaří vyrovnat.


,,Celkově se nám turnaj v Kuřimi docela povedl. Dorazili jsme v skoro plné sestavě a zahrály si všechny holky. První dva zápasy předvedly hráčky hezkou házenou a díky jedné remíze máme další bod do tabulky. Společně se Strážnicí máme 5 bodů a na posledním místě jsme jen díky nižšímu skóre. Další šanci na zisk nějakých bodů budeme mít na turnaji 22.4. ve Velké nad Veličkou. Děkujeme všem rodičům za podporu z hlediště."

Trenér Jiří Dolina





44 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page