top of page

Úspěšný den starších žaček na turnaji v Hodoníně

V sobotu 17.2.2024 se starší žačky TJ Sokol Měnín zúčastnily pravidelného turnaje Jihomoravské ligy v házené, který se konal v Hodoníně. Tento den byl pro náš tým výjimečný nejen svou atmosférou, ale především díky vynikajícím výkonům, které naše hráčky předvedly na palubovce.

Turnaj jsme zahájili zápasem proti domácímu týmu Hodonína. Ve velmi vyrovnaném a napínavém souboji se nám podařilo zvítězit těsným rozdílem 15:13. Tento zápas nám dal cenné zkušenosti a ukázal, že naše dívky mají velké srdce a bojovnost. Přestože jsme byli několikrát pod tlakem, dokázali jsme se soustředit, zachovat klid a využít příležitostí ke skórování.

Ve druhém zápase jsme se utkali s týmem HK Ivančice, který nás předčil svým skvělým výkonem. Přes naši snahu a bojovnost jsme tento zápas nezvládli vyhrát, ale i z této prohry jsme si odnesli důležité ponaučení a motivaci do dalších zápasů.


Do třetího zápasu proti Tatranu Bohunice jsme vstoupili s jasným cílem - vrátit se na vítěznou vlnu z prvního zápasu. Naše dívky předvedly vynikající týmovou hru, výbornou obranu a efektivní útok, což se projevilo konečným vítězstvím 17:10. Tento zápas ukázal, jak velký potenciál v našem týmu dříme, a posílil naši víru ve vlastní schopnosti.


V posledním zápase proti týmu SK Kuřim jsme již nastupovali s pevným odhodláním ukázat to nejlepší, co v nás je. S výsledkem 17:9 jsme potvrdili naši sílu a schopnost dominovat na hřišti. Bylo to krásné zakončení turnaje, které nás naplnilo hrdostí a radostí.


Celkově náš tým předvedl famózní výkon. Od prvního zápasu hrály naše dívky disciplinovaně, týmově a s velkým odhodláním plnit instrukce trenéra. Výsledky, které jsme dosáhli, jsou odrazem tvrdé práce, týmovosti a neustálé touhy po zlepšování.

Tento turnaj byl pro nás velkou výzvou, ale zároveň i potvrzením, že jsme na správné cestě. Je to vítězství nejen pro hráčky, ale i pro celý trenérský tým, který s nimi pracuje den co den. Děkujeme všem za podporu a těšíme se na další zápasy a turnaje, které před námi stojí.


Přejeme si, aby tento úspěch byl pro naše dívky motivací do dalších tréninků a zápasů. Věříme, že s takto vysokým nasazením a odhodláním můžeme dosáhnout ještě mnohem více. Jdeme dál s hlavou vzhůru a srdcem plným vášně pro házenou.


Výsledky:

HK Hodonín - TJ Sokol Měnín 13:15


HK Ivančice - TJ Sokol Měnín 20:10

Branky: Horká, Aujezdská 3, Filková 2, Garguláková, Urbánková 1


TJ Sokol Měnín - Tatran Bohunice 17:10

Branky: Sýkorová 7, Horká 4, Pavelková 3, Garguláková 2, Filková 1


TJ Sokol Měnín - SK Kuřim 17:9

Branky: Horká 5, Robešová 3, Sýkorová, Garguláková, Filková 2, Urbánková, Palečková 1



85 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page